HOME | TRANSPORT | CONTACT | SERVICES/GARANTIES | REACTIES

 

Graag horen wij over uw ervaringen met Zegers Transport, laat hier een reactie of opmerking achter!

 

Naam:

Email:

Uw reactie:

 

Motorkruiser transport 8 meter in Holwerd
Vandaag bijzonder prettig en professioneel onze boot vervoerd van Holwerd naar Waspik. Stipt op tijd en keurig de boot afgeleverd in Waspik. TOP gedaan!! Bedankt voor de service.

Transport boot in Amsterdam
Goede adverteerder die duidelijk is. Goedkoop en een hele goede service. Ik raad hem aan.

Bootvervoer in Amsterdam
Tevreden over het vervoer van onze sloep van Soesterberg naar Amsterdam. Na telefonisch overleg op de afgesproken tijd en plaats ingestapt. Ter plekke werd de sloep vakkundig en behoedzaam opgeladen en op plaats van bestemming afgeleverd. Prima de klus geklaard en de volgende keer kom ik zeker terug.

Vervoeren zeilboot in Leiden
Keurig op tijd, goeie vrachtauto, boot werd vakkundig opgeladen, mooie prijs en uiteindelijk mijn boot in het water in Friesland. Kortom: Ik ben helemaal tevreden!

2 keer boot opgehaald in Eindshoven
Ik kan u zeggen dat ik zeer te spreken ben over Zegers Transport. Heeft 2x de boot voor me opgehaald voor een redelijke prijs. Eenmaal kon ik er zelf niet bij zijn. Maar keurig werk gedaan.

Transport 2 boten in Maarssen
Erg tevreden, paste allemaal maar net op de cm, maar geduld en inzicht daar schort het niet aan bij Zegers Transport. Zeiljacht en een stalen sloep van 8 meter staan netjes in de winterstalling. Van het voorjaar benader ik ze zeker weer voor het te waterlaten.

Vervoeren van mijn boot in Zwolle
Je bent een vakman en hebt mijn verkochte boot weer prima vervoerd!

C'est Bon Belgie in Nieuw-Vennep
Mijn boot is in Belgie, Blankebergen opgehaald en netjes in Rijsenhout afgezet. Veel plezier gehad onderweg. Bedankt voor de gezellige dag.

Transport in Rotterdam
Heeft voor mij keurig mijn boot van 8 meter bij 2.60 van Zutphen naar Rotterdam gebracht, professioneel bedrijf.

Boot transport en krane in Dronten
Vervoerd regelmatig boten voor ons. Werkt netjes en op tijd. Is in overleg veel mogelijk. Professioneel en gaat voorzichtig met je spullen om.

Boot vervoerd van Meppel naar Leiden
Geheel volgens afspraak is de boot getransporteerd. Echt een aanrader. We zijn zeer tevreden met deze uitstekende service tegen een goede prijs.

Transport beteau de la hague.nl
Bonjour, Tres bon travail, beaucoup de serieux, tres bon prix. A recommander.

Transport van een boot van A naar B in Meteren
Heel goed mee af te spreken en heeft al langere tijd voor ons boten (schepen) vervoerd. Altijd met heel veel zorg en geduld, ook bijkomende werkzaamheden werden met plezier gedaan door de transporteur . Vroeger nog met zijn oude vertrouwde Daf met zware kraan, prijstechnisch gewoon goed, kortom een aanrader als u een boot heeft te vervoeren of andere werkzaamheden heeft waarbij bijvoorbeeld een zware kraan met een relatief groot bereik een uitkomst zou kunnen zijn en waar het belangrijk is dat afspraken worden nagekomen. Echt een aanrader op een breed vlak.

Peter in 's Gravenhage
Al een aantal keren heb ik door dit bedrijf boten laten vervoeren, het bedrijf is zeer flexibel en werkt altijd op tijd. De Boten worden netjes op de plek afgeleverd waar ik wil. Kwaliteit/ prijsverhouding is zeer goed. Iedereen die een boot te vervoeren heeft zal ik dit bedrijf zeker aanraden. De prijzen zijn redelijk en er wordt met goed materiaal gewerkt.

Ophalen steigerdelen in Kerkdriel
Zeer tevreden, vlot een afspraak gemaakt en alles goed verlopen.

Boot vervoerd in Amsterdam
Tweede keer dat ik een boot laat vervoeren. Klus is goed gegaan. Mooi op tijd, veel is mogelijk en denkt ook mee. Tot nu toe nog de beste prijs.

 

 

 

 

 

 

 

 

Zegers Transport | Cor Zegers | tt Neveritaweg 15 | 1030 AD | Amsterdam | Telefoon: 020 - 471 1136 / 06 - 2502 0842 Email: info@zegerstransport.nl